TALLERS LITERARIS



Els tallers literaris tenen lloc tots els dijous a la tarda de 15:20 a 16:20, és a dir tenen una durada d´una hora i els fem 4t, 5è i 6è barrejats. Duren cinc sessions i es pot triar entre: escriptura creativa catalana i castellana, lectura catalana i castellana i anglès.

El taller literari de llengua anglesa el fa el Jaume, el mestre  d’anglès. Es posen cançons  i després diem com ens hem sentit mentre escoltàvem la música amb l’ajuda d’un paper que posa “ When I listen to this song I feel...” i “when I listen to this song I feel like...” aquí diem què sentíem quan escoltàvem la cançó. Més tard, el mestre ens dona la lletra de la cançó retallada en unes quantes parts i hem d’ordenar-la mentre l’escoltem. 

El taller d’escriptura creativa castellana el fa la Fátima, la mestre de 6è d’aigua. Consisteix a olorar perfums, mirar imatges, tocar objectes i amb això ens inspirem per fer poemes, descripcions, textos d’instruccions, etc. Fem esborranys fins arribar al text definitiu. També fem el mateix al tallers d’escriptura creativa catalana, aquest el fa el Pau, el mestre de 2n d’aigua.

Hi ha un altre taller literari que és el de tertúlia catalana, aquest el fa la Montse, la mestre de 4t d´aigua. En aquest taller llegim un llibre que et dona l’escola, aquest any és “La volta al món en 80 dies”, llegim els capítols a l’escola i a casa i després els comentem fent una tertúlia amb el grups de 4t,5è i 6è.


El taller de lectura  castellana el fa la Sheila la mestre de 5è d`aigua. En aquest taller llegim un recull de poemes de diferents poetes. I després els analitzen. A vegades escoltem recitar el poeta, altres vegades el llegim nosaltres i/o la mestra. Després de la tertúlia si volem escrivim allò que hem entès o fem un dibuix sobre el poema.

Alexandra,Dunia,Rayan,Naiara