Projecte de cinema


Nosaltres vam fer un stop motion perquè estem fent un projecte de cinema. L'hem fet per veure com feien que es moguessin les imatges antigament. Un stop motion està fet a base de fotos. 

COM FER UN  STOP MOTION 

Necessitem una càmera, el material que vulguem i un ordinador amb Movie Maker  que 
és un programa per editar pel·lícules.
Per preparar un stop motion hem d'escollir un lloc per fer les fotos, hem de pensar de que anirà el stop motion, és a dir el guió. Quan acabem  de decidir el lloc i el guió comencem a fer les fotos. Per fer les fotos, hem de fer les seqüències que hem escollit. 
Quan ja tenim els escenaris triats comencem a fer les fotos molt lentament. Per assegurar-nos que l'escenari no es mogui marquem les línies a la taula al lloc que hem escollit si voleu. Quan ja teniu totes les fotos les passeu al ordinador amb Movie Maker i al Movie Maker quan vas a fer-ho surt una opció per introduir les fotos i després quan acabes pots posar títol i crèdits.
Per anar bé necessitem 12 fotos per segon i a dalt surt una opció de crèdits i títols. Per augmentar la velocitat, ves a edit i on diu duration llavors  pots posar tota la velocitat. 
La nostra pel·lícula va de dos ninos de Playmobil que construeixen una casa de Lego. 

Ona, Emma, Ginés i Dani C.